1 hét múlva lesz gyökérkezelésem, érdekességeket és tapasztalatokat várok!?
Figyelt kérdés
Érzéstelenítik de igy is fájni fog?2010. febr. 11. 17:30
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg fájni fogy így is, de ki lehet bírni.
2/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül fog fájni, bár a legutóbbi nekem egy picit érzékeny volt, de amit előtte csináltak az nem fájt. Aztán tök jó volt, egy régi tömésem kiesett egy gyökérkezelt fogamból, és furi volt, hogy nem kellett érzéstelenítő az új töméshez :D
3/6 anonim válasza:
a lényeg!csak akkor van értelme a gyökérkezelésnek,ha a gyökereket teljesen eltávolítják!én jártam ugy hogy hagytak benne és ugyanúgy fájt!tehát a gyökérkezelt fog nem fájhat többé!
egyébként ha jó doki csinálja és nem vagy fogorvostól rettegős típus akkor nem lesz ott semmi gond!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hát ma ideglenes tömést kaptam meg kifúrták de nem kértem érzéstelenítőt, igaz majd besz*artam :D
2010. febr. 11. 17:47
5/6 anonim válasza:
ügyi vagy!!így tovább...azé gyökérkezeléshez nem árt az érzéstelenítésXD
6/6 anonim válasza:
Nekem írtózatosan fájt, de csak mert be volt gyulladva már a fogam:) szal ha neked nincs begyulladva, nem fogod érezni:)
Az átmeneti töméseddel NAGYON VIGYÁZZ! Nekem most esett ki reggel és ki kell bírnom nélküle hétfőig, szal most van egy csodás gyökérkezelésre váró fogam egy nagy lyukkal:D Mókás így menni Valentin-napozni... - ez most olyan negatív humor volt.
Szal vigyázz rá, ki ne essen!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!