Szerintetek mi lehet ez? Volt már valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
Van egy kis kemény dudor az állkapcsomban, kb. akkora, mint egy fog, nem az ínyemben van, hanem annál egy kicsit kintebb és lentebb. A bőr alatt van. Ha megfogom, kicsit fáj. Már nem is tudom mikor észleltem először, még talán alsós lehettem. Most 16 vagyok. Mindig úgy szokott lenni, hogy előjön, de én nem is érzékelem, hogy mikor, aztán 1-2 nap múlva eltűnik. Évente legfeljebb egyszer, kétszer van ilyen. Kívülről egy nagyon picit látszik, de csak, ha jól megvizsgálom az arcomat a tükörben. Micsoda ez?2015. febr. 13. 17:24
1/3 anonim válasza:
Valami kép kellene arról a területről ahol szokott lenni, mert számomra nem érthető hol van?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a csontban van, hanem a bőr és az alsó íny között
2015. febr. 13. 19:00
3/3 anonim válasza:
panoráma rtg, injekció, szike + 30 perc
ehelyett siratod és kínoztatod magad évek óta. grt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!