Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabi kérdés? SOS

Fogszabi kérdés? SOS

Figyelt kérdés

A héten ilyen új: [link]

Na ilyen új gumit kaptam amit minden étkezésnél ki kell venni stb, de nem is ez a gond hanem az, hogy borzasztóan zavarja a szájamat belül, vágja vagy mi :/ Volt már itt valakinek ilyen? Mit tudnék ellene tenni? Alig alszom tőle éjszaka..

2015. febr. 9. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt, én éjszakára mindig kivettem, mert nekem sokszor elszakadt, és nem lett volna egészséges lenyelni ezt a mittudomén mi a neve gumit.
2015. febr. 9. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
És így nem tartott tovább a kezelés? Vagy így is rendbe tette a fogaid?
2015. febr. 9. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, de igazából nem is mondták, hogy ez a gumi meddig kell. A fogam teljesen rendbe jött, most az éjszakait koptatom.
2015. febr. 9. 21:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, de akkor éjszakára veszélyes betenni vagy mi? Mert nekem azt mondta az orvos, hogy nem fulladhatok meg tőle
2015. febr. 9. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
nem fulladhatsz meg tőle, de nem egészséges ha lenyeled, mert a gyomrod nem tudja feldolgozni
2015. febr. 9. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a suliorvos mondta, hogy éjszakára felejtsem el betenni (mondjuk eszembe sem jutott, mert én napi 3-at tuti elhasználtam, mert állandóan elszakadt).
2015. febr. 9. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem sose szakadt el és éjszakára is kell használni. Nyilván nem adnak emberek milliói szájába olyat,amitől olyan könnyű megfulladni.
2015. febr. 11. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!