Mit ajánlotok kellemetlen szájszagra?
Nem fog mindig kijonni olyan cucc, csak ha eppen van benne. En altalaban erezni szoktam a lehelletemen meg a szajizemen ha van, es akkor nyomkodom.
Kerdezo, akkor megmosod a nyelved mindig? Meg ha megmosod lemosod rola normalisan utana a fogkremet? Nekem regen ez okozott problemat. Remelem megtalalod mi okozza a panaszt! :(
Fogorvost ajánlok. Ha rendszeres és alapos fogápolás mellett is szájszagod van, akkor az valami problémára utal. Ha nem fogászati, akkor belgyógyászati oka lesz.
A fogmosás legyen tényleg alapos, normális fogkefével, sikáld át mindig a nyelved is, és használj fogselymet és szájvizet (listerine-t én is ajánlom, én csak ezt érzem elég hatásosnak, de próbálkozhatsz más fajtákkal is). Tüneti "kezelésnek" meg használj rágót vagy mentolos cukorkát. De suliban is lehet fogat mosni, a mosdó megléte ugyanis előírás, viszel fogkefét meg fogkrémet és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!