Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogkő látszik? Meg lehet...

A fogkő látszik? Meg lehet nézni valahogy itthon, hogy van-e? Én nem látok semmit.

Figyelt kérdés
Tegnap voltam "ingyenes" fogászati állapotfelmérésen, és úgy felmértek, hogy a fülem ketté állt. Többek között közölték, hogy fogkövem van, le kell szedni 12 ezer, menjek röntgenre csak úgy, 6 ezer, 7 fogamat szerinte tömni kell, kb 100ezer. És csak ez biztos, mert még vagy öt fogam neki gyanús, meg ami már be van tömve, neki az se tetszik, majd újra tömi. Meg ilyenek. Azt hittem rosszul leszek. Az előző dokimnál tavaly voltam, akkor azt mondta, hogy egy fogamat majd kell tömni, mert kezd kilyukadni. Itt meg hirtelen vagy 120ezret (+ami nem biztos) költetnének velem a fogaimra. Nekem ez gyanús. Szerintem fogkövem sincs legalább is semmit sem látok, tehát, ha mégis van, olyan, amit én nem látok, akkor azon mi a rosseb 12ezer, ha másnak meg egy csomó barna fogköve van és az is 12ezer?
2010. febr. 10. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
TB-re a tömés, fogkőeltávolítás és a röntgen is ingyenes. Szerintem te magánrendelőben voltál, ahol az ÁLLAPOTFELMÉRÉS ingyenes. Ezt meg is kaptad, nem? A kezelés miért is lenne az?
2010. febr. 10. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj másikhoz, ez nekem is gyanús, pénzéhes doki!
2010. febr. 10. 12:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem volt ingyenes az "ingyenes" állapotfelmérés sem egyébként. Nem vagyok sík hülye, persze hogy magánrendelőben voltam és ezt én is tudom, egyszerűen azon csodálkozok, hogy az előző magánrendelős dokimhoz képest ezek szerint, a világon semmi sincs rendben a számban, és olyanokat akar csinálni, amit én nem is látok, hogy lenne... jó hogy ő az orvos meg azért tanult stb. de ez másnak is gyanús, vagy csak nekem?
2010. febr. 10. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Van íny alatti fogkő is, amit egy laikus nem lát.

Viszont ha nem bízol meg a dokidban, akkor keress másikat, mert az a lehető legrosszabb dolog, ha egy ember nem bízik meg a dokijában. Mert ugye minden kezelés alapja a bizalom.

2010. febr. 10. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt fogkövem amiről nem is tudtam leszedte, és utána tényleg sokkal másabb lett a fogaim, szóval azt nem tuti, h látod. Nekem egyébként 8000 Ft volt, szóval a 12 000 még reálisnak tűnik.

Viszont lehet, hogy te nem látod a lyukakat a fogadon csak ő , de 7 fogért azért 100 000Ft elég sok.

2010. febr. 10. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak nem ott voltál ahol én?

Nekem ajánlották a helyet, hogy milyen kedvesek és rendesek. Hát ja kedvesek. A dokinő negédes mosollyal édesen közölte, hogy "hát ez nem jó, nem jó" "igeeen elég sok bajt találtam, hát ez így nem maradhat". Aztán rám tapadt és rendesen erőszakolták rám a következő időpontot, majdnem már másnapra, hogy azonnal menjek és mi mindent fog csinálni a fogaimmal. Nekem is megkritizálta a már meglévő töméseimet is, amiket nem is rég 14ezer per darabért csinált egy jó fogorvos, hogy szerinte csúnya és egyébként is.

Összességében úgy beszélt velem, mint egy szerencsétlen szellemi fogyatékossal, akin csak ő tud segíteni, egyébként annyim van. Kösz én többet nem megyek, visszatérek a régihez. Lehet nem egy úriember, de nem érzem úgy nála, hoyg a fejétől bűzlik a hal.

2010. febr. 15. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!