Hongkong kérdése:
Fáj a fogam pedig nem lyukas ( a többi lent) miért?
Figyelt kérdés
most tömték a fogam vagy 3 hete és az mellett van egy fog és a két fogam között van a fájdalom a fogorvos szerint egy másik fogam fájhat de én tisztán érzem hogy oda bele nyílal a fájdalom akkor ezt most hogy? az orvos szerint gyökérkeztelni kell azt a fogam ami szerinte fáj de most gyökér kezeltessem a jó fogamat mikor nem is az fáj? segítség ha van valaki aki ért a foghoz írjon2015. jan. 29. 16:17
1/2 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt. A fogorvos nem tisztította ki rendesen a tömött fogamat. Visszamentem, kiszedte a tömést, kitisztította és betömte újra.
2/2 anonim válasza:
Röntgent kell készíteni és akkor kiderül, hogy indokolt-e a gyökérkezelés. Ezt nem ránézésre vagy megérzésre kell eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!