Fiatal nő vagyok, és metszőfogaim nem a legszebben állnak. Jó ötlet a cirkon korona?
Nagyjából zéró képem van arról, hogy pontosan mi is a helyzet.
Felrakatni az egész 300ezerbe kerülne - mit? A fogszabit, vagy a koronákat?
Mit mondott a 8 orvos?
Az én véleményem, hogy egészséges fogra koronát rakni orbitális hülyeség. A koronával ellátott gyökér soha nem lesz olyan, mint egy valódi fog. 5-10 évente cserélni kell, rendszeres kontrollra járni, a tisztítása nehéz, főleg ha rosszul teszik fel akkor alatta szuvasodhat a gyökér és akkor mehet az egész a levesbe. Arról nem is beszélve, hogy ferdén álló fogakra egyenesen álló koronákat tenni azért nem jó megoldás, mert harapásnál más irányú erő hat a koronára és a gyökérre, emiatt egy idő után felszívódik a csont a gyökér körül (és a gyökér maga is).
Lehet, hogy ez gyors megoldás, de mint mindennek, ennek is ára van (nem csak pénzben kifejezhető).
húzassad kifelé ha vége van a fogadnak, vagy ha fáj, vagy meguntad velük a folyamatos "gernyózást"
275.000 ,- huf 1 db svájci implantátum - plusz 35-45.000 rá 1 db fog. Szórakoztatod itt magadat majd 2 évente vagy koronával 8-10 évente 28 tucat fogásszal ;DD
Végül is, kinek mi jön be ;D
én az igazi fogakat preferálom, főleg ha nem rosszak
szerintem megéri az a 300 ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!