Egy jó fogorvost szeretnék Mosonmagyaróváron, tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
A napokban elkezdett rakoncátlankodni az egyik fogam, viszont eléggé félek elmenni fogorvoshoz. A tömés szinte biztos, de lehet hogy gyökérkezelés is lesz, egy jó és türelmes fogorvost szeretnék akinek ha azt mondom fáj megpróbál valamit tenni ellene (mondjuk ad még egy érzéstelenítőt) és nem pedig elrendezi azzal hogy ugyanmár ez nem fájhat. Eddig sajnos ilyen tapasztalataim voltak, és ezt annyira utálom... Remélem tudtok egy jó dokit ajánlani Móváron, fontos lenne.2010. febr. 7. 21:14
1/3 anonim válasza:
az az érzésem, hogy nem, nem tudunk ajánlani
amugy megint csak azt tudom ajánlani, ami eddig is: gugli
2/3 A kérdező kommentje:
Az az érzésem hogy te meg hülye vagy (már bocs). Lehet hogy googleban találok fogorvost, de én azt kérdeztem tud e valaki ajánlani egy jót. Feltételezem a gugli még egy fogorvosnál sem járt hogy véleményt tudjon mondani róla, ez az oldal pedig azért van hogy ilyet meg lehessen kérdezni.
2010. márc. 26. 15:45
3/3 anonim válasza:
ha esetleg találtál jó fogdokit légy szíves írd meg ki és merre.nagyon be vagyok parázva.széttört a fogam és végem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!