Miért fájnak ennyire a fogaim?
Nem értem, hogy miért hozod összefüggésbe a fogfájást azzal, hogy most voltál beteg? Milyen betegséged volt? Nem igazán indokolja egy betegség sem azt, hogy sajogjanak a fogaid, viszont fordítva működik a dolog: gyulladt foggyökér miatt be tud durranni a mandula, például.
A tünetek alapján én azt mondanám, hogy fogmeder-gyulladásod van, de az is lehet, hogy egy vagy több fogad gyökere körül van gyulladás és az sugárzik ki máshova is. Én mindenképp elmennék fogorvoshoz ezt megnézetni. Egy panorámartöntgen után rögtön kiderül, hogy van-e gyulladás a gyökerek körül vagy sem.
Az öblögetést meg ezeket a hülyeségeket felejtsd el, mert ha valamelyik gyökered körül van gyulladás és esetleg a véráramba ürül a genny, mert az okosokra hallgattál akik az öblögetést ajánlották, akkor abból elég nagy problémáid lehetnek, kezdve a kisebb ízületi fájdalmaktól egészen a szívbelhártya-gyulladásig.
Én nem játszanék a helyedben ezzel, hogy kísérletezgetek, irány a doki. Vagy ha körülményesebb típusú ember vagy, akkor nézess önszorgalomból egy panorámaröntgent. Pesten az kálvinnál tudok egy jó helyet, a Radio Dental-t, ott 4000-ért csinálják és kb 10 perc múlva a kezedben van a röntgenkép vagy a CD. De egy fogorvossal mindenképp jobban járnál, a helyedben nem húznám az időt.
mert a betegség alatt gyengült el :) már szerencsére nagyjából elmúlt és már csak a keményebb ételeket nem tudom megenni. PL tegnapi kenyér
köszönöm mindenkinek aki tippet adott és próbált segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!