Fogkő eltávolíttás?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy el e lehet távolíttani a fogkövet gyakoribb fogmosással?2015. jan. 13. 05:21
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem a mennyiség, hanem a minőség számít. A bolti fogkrémekkel szerintem esélyed sincs. Én vegyszermentes fogkrémet veszek, ami apránként távolítja el, hónapok alatt. Nálam már látszik az eredmény, szerintem megmaradok ennél.
2/4 A kérdező kommentje:
Milyen fogkrémet használsz?
2015. jan. 13. 07:48
3/4 anonim válasza:
A fogkövet már nem tudod eltávolítani fogmosással, le kell szedetni fogorvossal és utána kell alaposabban fogat mosni és fogselymet használni.
4/4 anonim válasza:
Én fogkő témában (sajnos) nagyon otthon vagyok, állandóan gyulladt volt az ínyem, hiába szedték le rövidesen újra begyulladt a fogkő miatt, végül eljutott egy orvoshoz aki elmagyarázta mi miért van, fogmosással nem lehet eltávolítani a már meglévő fogkövet,mert az íny alatt is van,onnan fogkefével képtelenség eltávolítani, viszont sokat számít a fogmosás technikája is. De még így is sok tényező közrejátszik a fogkő "szaporodásában" van aki bármit csinál olyan a nyála is (orvos mondta) hogy segít a fogkövesedésben. Én 2-3havonta járok fogkőeltávolításra! Álítólag van olyan fogkrém ami eltávolítja a fogkövet én leszedettem őket majd ezt a fogkrémet használtam de semmit nem segített.
ez az a fogkrém: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!