Fogszabályozásnál mi az a kezelés zárási díj? Olyan mindenkinél van?
Mindenhol van ilyen, csak az a változó, hogy hol mennyi.
Nekem az alsó-felső fém fogszabályozó 150-150 ezer volt, havonta az ellenőrzés 5000, és az én dokimnál a végén még 50 000 Ft-ot kell fizetni.
Ebben benne van az alsó-felső éjszakai fogszabi, valamint a retainer (kis beragasztott fémszál a frontfogak belső felén, valamint egy professzionális tisztítást. Szerintem korrekt ár.
Csak egy újabb hülyeség ami neve alatt plusz pénzt lehet elvenni az emberektől!
Erről szól a mai világ!
Ja, bemehetsz, de ez nem túl etikus megoldás.
Plusz akkor nem lesz se éjszakaid, sem retainer-ed, szóval vissza fognak állni a fogaid, mert nem tudnak csontosodni.
Ha pedig SZTK-ban rendelsz éjszakait, akkor meg majdnem ugyanott tartasz árban, az éjszakai mindenhol belekerül kb. 30-40 ezer Ft-ba. Plusz ha nem a saját dokiddal szedeted le, akkor nem lesz garanciád a fogsorra, viszont ha a dokidnál maradnál és vmi baj történik, akkor köteles az orvosod minden szó (és pénz) nélkül orvosolni a bajt.
Bár így jobban belegondolva, nem vagyok benne biztos, hogy egy magára valamit is adó orvos belenyúl más munkájába, leveszi a fogszabit.
Elvégre a fogorvosok ha nem is nagyon, de ismerik egymást, egyetemről, konferenciákról, továbbképzésekről, stb.
Elég hülyén jönne ki a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!