Alsó fekvő bölcsesség fog. Van itt akinek eltávolitották? Miért kell fekvő beteg osztályra menni vele? Nagyon fáj az eltávolitása?
Sajnos lyukas és nagyon fáj. Betömték a terhességemre való tekintettelde ugy tünik hiába. Azt mondták a sebészeten hogy vésni kell és hogy a fekvő beteg osztályon.
De miért kell hozzá befeküdni?
Nekem 14 éves koromban vésték ki, szintén fekvő volt, csak egy kis része látszott ki az ínyből, mert még ki sem nőtt. Fogszabályozás miatt volt rá szükség.
Nekem ambulánsan csinálták, de elég barbár dolognak is tartottam, hogy hazaküldtek utána a pcsába.
Egy székben ülve 3 ember nekiesett, fúrtak, faragtak, ínyt vágtak, folyt a vérem. Nagyon nehezen jött ki, kb mint a répás mese, húzza anyóka, apóka, meg aki még ott van. Összességében nem volt kellemes mert nagy erőkkel dolgozik az orvos és ömlik a vér. Ámbár mégsem maradt meg egy tragikus élménynek, egyszerűen csak sz.r volt, ja és sokáig tartott. A végén teletamponálták a számat és mehettem haza, az is rémlik, hogy aggódtam, hogy nem áll el a vérzés, de aztán egy óra múlva elállt. Ez 12 éve volt.
Vissza kellett még mennem varratszedésre.
Lehet, hogy a terhességedre való tekintettel fektetnek be, ott mégiscsak jobban tudnak gyógyszerezni, ha kell valami utána, örülj neki.
Huh akár egy esti mese :)
Attól tartok hogy közben is fájni fog.Nem rég a mellette lévő fogat kellett kihúzni (tönkre tették egymást),és az szó szerint fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!