Mennyibe került nektek összességében egy teljes alsó-felső műfogsor, plusz az előtte történő kezelések?
Természetesen csak átlagot várok, hiszen mindenki egyéni, különböző problémákkal.
Nekem pl. évek óta romlanak a fogaim. Egymást követően kezeltettem, próbálták menteni. De sajnos nem sokat ért. :-( Amit gyökér kezeltek, az max. pár hónapot bírt ki, majd fokozatosan széttöredezett. Nagyjából a fogaim felét eltávolították, úgy 6-7 év alatt.
Sajnos az utóbbi 2 évben, a maradék fogaim szinte mind kilyukadtak, néhány letöredezett. (ezen időszak alatt munkanélküli voltam többnyire, így a rossz anyagi helyzet csak rontott a szájsebészhez járás lehetőségein. TB alapon pedig belefáradtam, hogy több hónapos a várólista, így be sem kerülök a rendelőbe.)
Jelenleg el kéne távolítani a maradék fogaimat / maradék csonkokat. Majd jöhet a teljes műfogsor készítése. Úgy számolom összességében kb. 300.000.- Ft lesz. Reális szerintetek?
Ami még érdekelne evvel kapcsolatban:
Milyen gyakran van probléma a műfogsorral, milyen rendszerességgel kell korrigálni a már kész, viselt műfogsort?
Köszi a választ!
Sajnos ráérzett az egyik fogam a témára és elkezdett fájni nem sokkal a kérdés kiírása után :-(
(tuti van valamilyen pszichés oka ennek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!