Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most mit tegyek? (többi lent)

Most mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
26 éves, kerepesi vagyok sajnos van egy pár lyukas fogam és szeretném betömetni. Voltam a helyi fogorvosnál aki azt mondta az amalgán ingyen van a fehér tömés 7000 ezer forint. A húgom 24 éves és kistarcsai (csak 2 HÉV megállóra lakik tőlünk). Ő is volt fogorvosnál ahová ő tartozik és neki teljesen ingyen volt a fehér tömés.Volt a szentkirályi utcában is és ott is ingyen tömtek neki. Elmondtam neki, hogy én nekem mennyit kell fizetnem a fogorvosnál mire ő azt mondta az nem lehet mert a tömés ingyen van ha a helyi fogorvoshoz mész. Azt mondta olvassak be a dokinak.De félek mert ha nincs igaza a húgomnak és potyára mondom meg neki a magamét akár ki is szúrhat velem a fogdoki. Nem tudom mit tegyek. A neten is olvastam sokféle változatot csak az a baj velük hogy egyik se friss hír. Kérlek segítsetek nekem abban hogy megmondjátok nekem hogy ilyen helyzetben mit lehetne tenni. Köszönöm.
2010. febr. 4. 10:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a dokid dolgozik még amalgámtöméssel, akkor csak a frontfogakba (szemfogtól szemfogig) ingyenes a fehér tömés.

Ahova a tesód jár, ott már valószínűleg csak fényrekötő tömést használnak, ezért nem kell fizetnie érte.

2010. febr. 4. 18:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!