34 hetes kismama vagyok. Ínyvérzésre milyen bevált gyógymódok vannak?
Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 16:37
11/13 anonim válasza:
Nekem azt mondta a fogorvosom, hogy az inyvérzés lehet a plakk bacilusok miatt is. Ezek ellen az alapos fogmosást ajánlotta. Többek között úgy is tisztítsam a fogaimat, hogy DM-ben vegyek fogköz tisztító keféket és napi 2x fogmosás után azokat is használjam (mellesleg elég kellemetlen az első időkben használni a fogköz keféket), ezen kívül Vettem plakk festő tablettát a gyógyszertárban. Vettem gyerek fogkefét is, mert a normál fogkefével, ha a leghátsó fogakat elakarom érni, akkor öklendezni kezdek, a gyerek fogkefe könnyebben eléri. A doktornő ajánlotta még a Curasept ADS szájöblítő családot is (ez nem színezi el a fogakat, alkoholmentes, és nem rontja az ízérzékelést). A Curasept ADS-ből van 220-as, 212-es, 205-ös. Ezek mit jelentenek kicsit hosszú lenne most leírnom, de szerintem ezekről a gyógyszertárban is kérhetsz felvilágosítást vagy ha érdekel privát e-mail-ben megírom neked ami itt papíron le van írva róluk. Üdv.: 24. hetes kismama
12/13 anonim válasza:
Szia! Én is c-vitamint javaslok, de egyik boltit, vagy gyógyszertárit sem!
Nekem egy doki javasolta amit szedünk a családommal, nem szintetikus, hanem TERMÉSZETES alapanyagú!!
Papayából és citrus gyümölcsökből van kivonva, zabkorpába ágyazva, a jobb felszívódásért.
Ez egy rágótabi, hihetetlen jó az íze, nagyon fini. A gyerkeim is imádják, és nekünk bevált. Ha érdekel, írok róla bővebben, írj nekem privátot.
Egy 2 gyermekes anyuka.
13/13 anonim válasza:
Aloe vera tartalmú,természetes alapanyagú, fluoridmentes fogkrémet tudok javasolni. Privin bővebben írok ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!