Milyen tapasztalatok van gyökérkezelésről?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 17:23
1/7 anonim válasza:
Nekem 3 gyökérkezelt fogam van az első kettő is az.
Egyiknél sem kaptam injekciót, nagyon fájt de ki lehet bírni.
2/7 anonim válasza:
Nekem eddig egy fogamat kellett gyökérkezelni, de nem volt vészes. Az utána következő ínyfelvágás annál inkább, amire gyulladás miatt volt szükség. A lényege az, hogy csukd be a szemed, nekem ez sokat segített, így sokkal nyugodtabb voltam, és nem kellett látnom, ahogy a tűket bedugja a számba. Kellemetlen volt, és a legutolsónál fájt a leginkább, de tényleg jobb, mintha hagyod hogy tovább fájjon a fogad.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem 1 órája gyökérkezelték tűket szurkálatk bele nagyon rossz volt , de visszahivtak csütörtökre. akkor is szurkálni fogják?????
2010. febr. 2. 17:35
4/7 anonim válasza:
Ha most kezdték a kezelést akkor igen. Nekem ez a 3. gyökérkezelt fogam és evvel 2x is visszakellett menni mert amikor kiment belőle az érzéstelenítő annyira fájt..sztem ha lehet kérj érzéstelenítőt, úgy sokkal jobb.
5/7 anonim válasza:
apám pár éve járkált egy fogával, elég sokat. én azt mondom néha jobb a húzás mint időt, pénzt és fájdalmat beleölni.
6/7 anonim válasza:
Jó...,kaptam két szurit és onnantól fogva még azt se éreztem mikor az ideget kiölte a fogamból:)1 gyökérkezelt fogam van.
7/7 anonim válasza:
szerintem sok múlik az orvoson, bár némi fájdalommal jár persze, de ha megfelelően kezelik teljesen elviselhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!