FOTÓVAL! Szerintetek nagyon durva ez a fogsor egy huszonéves férfinak? Jogos hogy nem merek mosolyogni?
Figyelt kérdés
Mit lehetne vele csinálni, hogy ne kelljen évekig rögzített fogszabályozóval kínlódnom?
2014. dec. 15. 19:02
11/14 anonim válasza:
Én harmincon felül csináltattam fogszabályzót. Ha nem akarsz, a te dolgod, de alul durván fogköves a fogad, na az ciki.
12/14 anonim válasza:
Igen, a fogkövet én is ki akartam emelni. Szerintem is a fogszabályzás a helyes út. Lehetne lecsiszolni a fogakat és hid tenni rájuk, de nagyon nem ajánlom, ezért kár lenne az amúgy ép fogakat bántani.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és a biztatást!
Most már lehet hogy rászánom magam, már csak azt nem tudom hogy melyik megoldást válasszam:
1. hagyományos fém
2. esztétikus (a drót ugyanúgy fém, csak a tappancsok fehérek? ezek porcelánból vannak minden esetben? jól tudom?)
3. belső, láthatatlan fogszabályozó?
4 csiszolás+foghéj?
5. egyéb?
Szerintetek?
2014. dec. 28. 11:24
14/14 anonim válasza:
1. ár-érték arányban a legjobb
2. jól tudod, a drót fém ugyan úgy. ez picit drágább, de messziről nem látszik, közelről ez is ugyan úgy látható
3. nem minden esetben lehet alkalmazni, nagyon drága
4. semmiképp nem ajánlott, drága és a más szögben álló korona/gyökér miatt nem is egészséges a fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!