Mennyibe kerulhet egy fogszabalyzo?
Nekem 8 éve volt fogszabályzóm, a tipikus, egyszerű fém verzió. 18 év alatt jár rá támogatás, így volt 47 ezer forint/ív, tehát ennyi felülre és még annyi alulra. Nem tudom mostanában hogyan alakulnak az árak.
A szín tökre nem számít, olyan gumikat választasz rá, ami neked tetszik.
Az hogy meddig marad fent, a doki dönti el és a fogaid állapota, minimum egy év.
Feltetetni nem tart semeddig, ez is a doki idején múlik. Van aki hónapokig elhúzza, van aki röntgent kér, majd másnap már mintát vesz és egy hét múlva ragasztja is fel (1-2 óra max a ragasztás).
Ezután, amíg le nem veszik kb. 4 hetente kell járni állíttatni.
Írd be google-ba, hogy "fogszabályozás" és megtalálsz minden infót.
Neked TB támogatott a dolog teljesen. Fém és kerámia fogszabályzók léteznek, amennyire én tudom csak a fémet támogatja a TB, de az is tökéletesen végzi a dolgát. A felrakás az általában maximum 1 óra a művelet, de ha van lyukas fogad azt előtte másik alkalommal betömik illetve teljesen letisztítják a fogkövet is a fogaidról. Hogy ez hány alkalom és mennyi idő az attól függ, hogy milyen sűrűn mész és mennyi dolga lesz a fogorvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!