Színes fogszabit szeretnék. Milyen színt ajánlanátok ami nem néz ki hülyén?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 13:03
2/10 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a türkiz és a rózsaszín volt. Mindenki mondta, hogy szép. Viszont amit nem ajánlok az a citromsárga, piros, fekete.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi, és még annyit h mit vittetek az első napokban suliba tízóraira?
2010. febr. 1. 14:16
4/10 anonim válasza:
Nekem a feher lenne a kezenfekvo (nekem feherek a fogaim, persze van, akinek sarga vagy turkisz, en nem tudom) de a fogszabi akkor is csak fogszabi marad, akarmilyen szinu is :)
5/10 anonim válasza:
13. 19. vagyok. Én joghurtot vittem, mert azt nem fájt enni és elég volt csak kiöblíteni a szám utána, nem kellett megmosni. Utána csak egy hétig volt kb suli, mert június elején rakták fel. Szeptemberben már rendesen vittem szendvicset.
6/10 anonim válasza:
Háth...Szerintem a legjobb a sima acéll színű:)
7/10 anonim válasza:
nekem csak pár hónapja van meg de a 2 szín ami eddig votl az rózsaszín és türkiz :D:D nagyon jó színek:) de a sárga árnyalatait én se nagyon ajánlom..:D
8/10 anonim válasza:
Én nem mertem színeset rakatni, de jól néznek ki azok is mikor 2 szín felváltva. az első 3-4 nap nem nagyon lesz kedved enni, mert eléggé fáj, én is joghurton meg krumplipürén éltem =) de utána egyre több mindent meg tudtam enni, de már mindent el tudok rágni. És sok szerencsét az első héten. (fogyókúrának is jó, én 4 nap alatt 2 kilót dobtam le =))
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot :D
szerencsére nekem nem fájt annyira, úgyhogy 2-3 nap után már tudtam nem csak folyékonyat enni
úúúú pedig nekem nem nagyon kéne fogyni, így is túl vékony vagyok. :S
2010. febr. 12. 19:29
10/10 anonim válasza:
Nekem 15-én rakják fel, rózsaszínt szeretnék (: Utána meg kéket (jó lesz télre :D). Szerintem se néz ki jól a sárga, de a kéknek meg a rószaszínnek is van sok-sok árnyalata :D Meg én a minden bracketten más színűt is bírom :) Haloween-ra meg fekete-narancs ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!