Lyukas bölcsességfog esetén mit tesz az orvos? (többi lent)
Ma megyek fogorvoshoz, és van egy lyukas bölcsességfogam. A lyuk pici, nem is érzem, külföldi fogorvos fedezte fel, de ő is azt mondta, nyugodtan jöjjek vele haza itt megcsináltatni, nem nagy lyuk.
Olvasgattam a bölcsességfoggal kapcsolatban, és meg is vagyok rémülve alaposan, mert jöttek olyanok, hogy 1. nem tömik, hanem húzzák, 2 ilyen-olyan gondok.
Nekem szépen kint van ez a fogam, hozzá is lehet férni, a lyuk is pici... ilyenkor is mindenáron ki kell műttetni?
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokkal jobban érzem msot magam. Ma csak végignézte a fogaimat, aztán mint kisült, két fogba töméscsere kell, kettőn meg van pici lyuk, úgyhogy jövő szerdán "elkap". Szerencsére két-két fog egymás mellett van, úgyhogy megúszoma dolgot ét injekciót fogok kapni.
Most per pillanat edzem magam lelkiekben, mert azt tudom, hogy az az injekció fájni fog. Amikor a két (most töméscserére szoruló) fogamat tömték anno, mondta is az orvos, hogy "ez az injekció fájni fog", hát fájt is. Na most, ebből kettő... Mindegy, túlélem, és inkább sima tömés, meg töméscsere, mint gyökérkezelés vagy húzás.
Még egyszer köszönöm a válaszokat, és kellemes estét kívánok mindenkinek!
Az injekció ahhoz képest amit akkor éreznél ha nem kapnád, egy szúnyogcsípés, így is kell hozzáállni.
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!