Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha kihúzzák ezeket a fogakat,...

Ha kihúzzák ezeket a fogakat, nő helyettük új?

Figyelt kérdés

Van néhány zápfogam, amik az évek során elromlottak, és időként ha előjön a fogfájás borzasztó.

Viszont nekem még sose húztak fogat, így elvileg még tejfogak. Tehát ha kihúzzák biztosan nő helyettük másik?

(lehet evidens amit kérdezek, de annyit értek a témához, mint az űrhajó építéshez)

2014. dec. 4. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor nekem is tejfogaim vannak 40 felett, mert csak 1-2 kihullására emlékszem :D
2014. dec. 4. 22:54
 12/15 A kérdező kommentje:

Arra nagyon is emlékszem. Előlről csak úgy "záporoztak" azt hittem visszesek a csecsemőállapotba. :D

De hogy a komplett rágó fogsorom lecserélődjön, hogy nincs róla emlékem. Ezt nem is tudom elhinni. Lehet mutáns vagyok és megmaradtak. :D

2014. dec. 4. 23:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Tejfogból kevesebb van, kvadránsonként csak öt, nem nyolc, mint a maradó fogakból (bölcsességfogakkal), lehet ezért rémlik úgy, hogy nem esett ki annyi.
2014. dec. 5. 05:06
 14/15 anonim ***** válasza:
A 13-asnak igaza van, a nagyőrlők nem esnek ki (abból csak egy garnitúra van), csak a kicsik.
2014. dec. 5. 07:14
 15/15 anonim ***** válasza:

én is úgy tudom, hogy a leghátsók nem esnek ki

én nagyon kicsi korom óta emlékszem, hogy az egyik legutolsó ferde, és az még mindig olyan

mondták is, hogy ki kéne húzni, hogy amiket váltok fogakat beálljanak, de aztán így maradt

2015. jan. 13. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!