Fogfehérítési házi praktikát?
Figyelt kérdés
Nem dohányzom de eléggé sárgák a fogaim nincs pénzem fogfehírítésre de valami tanácsot adjatok...köszi :)2010. jan. 31. 11:14
1/5 anonim válasza:
fogkrém xD de tényleg van elég sok remek fogkrém
ezek közül keresgess
más házi praktikáról nem tudok
2/5 anonim válasza:
szódabikarbóna... elvileg használ:)
3/5 anonim válasza:
jaj elfelejtettem,h. de ne használd túl gyakran+ már lehet kapni ilyen speckó szájvizet is ami lemarja a lepedéket és nekem fehérebb lesz a fogam is.. utsó voltam
4/5 anonim válasza:
Én is kipróbáltam a szódabit de nem használ:S
5/5 anonim válasza:
nem csak nem használ hanem tönkreteszi a fogzománcodat is..
talán a 6 vagy kevesebb %os hidrogénperoxid de még nem próbáltam. van egy könyv a hidrogénperoxidról azt hiszem ott olvastam ha szerző is érdekel akkor írj mert ez nem a reklám helye:)
majd megnézem mégegyszer hogy tényleg abban van-e benne mert manapság neten is rengeteget olvastam mindenfélékről lehet hogy összekevertem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!