Lassan 20 éves leszek, mennyibe kerülne egy fogszabályzó Budapesten?
Két éve fogszabályzóra gyűjtök diákmunkákból. Most 200 ezer forintom van, alsó és felső fogszabályzóra is szükségem lenne. Az alsó fogsorom nem vészes pár mm az eltérés, viszont felül a két első metszőfogam beáll elég rendesen, lehet az eltérés megvan még félcenti is :S Arra lennék kíváncsi ár szempontjából számít-e mennyi az eltérés a fogak közt?
Illetve szeretnék pár tippet budapesti maszek fogorvosokról ahol szépen megcsinálják és viszonylag olcsón is. Nem érdekel, hogy átlátszó vagy színes vagy fém vagy ronda.. csak azt szeretném ha már rendbe lennének a fogaim :(
Sok helyen már azért pénzt kérnek, hogy egyáltalán elmondják mennyibe fog kerülni és mi a teendő, ezért szeretném tudni, hogy hol lenne érdemes belevágni!?
milyen hasznos volt a válasz ;) egyébként ahányszor csak voltam mindig azt mondták gyere majd később.. amikor meg visszamentem később azt, hogy nem lehet szabályozni, túl nagy az eltérés és ki kell venni két jó fogamat hogy oda lehessen rögzíteni egy vas szerkezetet, mert csak az segíthet... mondtam hogy köszönöm szépen viszlát.
Ma már meglehet csinálni simán fogszabályozóval is.. fejlődött a technika, arról meg hogy öregszem nem tehetek :S
Dehogy is öregszel!Előtted az élet!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!