Gyökeret kitudja szedni a fogorvos? Ha igen, az mennyi idő?
Figyelt kérdés
A problémám a következő: volt 1 fogam ami nagyon fáj fölül nagy rágófog elmentem a körzeti dokihoz kifúrta gyökérkezelte majd betömte gyógytöméssel,másnapra bedagadt az arcom nagyon fájt begyulladt vissza mentem ki kiszedte a tömést ismét gyökérkezelte..viszont mellette van egy csúnya gyökerem és azt mondta az nagyon gyanús neki.Ugyanúgy fáj az ínyem...és azt mondta azt a gyökeret minimum 1óra kiszedni 3 csatornát kell csinálni. Nemtudom ez tényleg így van? Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata illetve tudna segíteni és leírná megköszönném.2014. nov. 28. 09:50
11/13 szamo77db válasza:
Jobb, ha kiszedik. Annak a gyökérnek nincs helye ott. Nekem is ki kellett fűrészelni egy elő nem tört bölcsességfogat, ami ráadásul vízszintesen fekve hozzá volt nőve az állkapocscsontomhoz. Dupla adag Lidocaint kaptam, nem éreztem az egészből semmit. Szájsebészeten csinálták és a fogorvosom adott beutalót, tehát valószínű, neked is kell majd. Ki kell szedni onnan azt a gyökeret, mert később ki tudja milyen bonyodalmakat okozhat!
12/13 anonim válasza:
Orbitális baromságot írta 10. hozzászóló. A betört fog körül tályog, ciszta alakul ki ami számos gyulladást idézhet elő a szervezetben. Ízületi fájdalmak, hajhullás, pattanásos bőr általános tünete az ilyen úgynevezett gócbetegségnek, de rosszabb esetben agyhártya vagy akár szívbelhártya gyulladás is kialakulhat. Nem kellene ezzel várni.
13/13 A kérdező kommentje:
Ez érdekes mert kb. Fél éve olyan szinten hullik a hajam hogy szinte a 30%-a eltűnk a hajamnak :( Valószínű ez a gyökér a bűnös..
Köszönöm szépen a segítségeket mielőbb ki fogom szedetni
2014. nov. 29. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!