Nemreg eszrevettem h a fogam es az inyem kozott van egy res. Mi lehet ez? . Nagyon megijedtem . Koszi a valaszokat
Használj Parodontax fogrémet, és fogselymet is, mert oda könnyen bemegy a kajamaradék, és frankón begyuladhat.
#1-2, szerintem úgy érti a kérdező, hogy a fogígy nem tapad rá a fogára, hanem kicsit "eláll".
Na akkor most, Én ! kijavítom a kérdező kérdését,hogy mások is értsék,hogy igazából mit is akart kérdezni a kérdező de maga a kérdező is tudja meg,hogy mit akart kérdezni.
Kedves kérdező, javítsál ki ha és amennyiben nem jól vagy pontosan teszem fel helyetted a saját kérdésedet amit kérdezni szerettél volna. ( igen sajnos néha elő fordul itt a gyakorin,hogy a kérdező helyett másnak kell feltennie azt a kérdést amit igazából a kérdező szeretett volna kérdezni)
Íme a kérdés :
Nemrég észrevettem, hogy a fogkoronám és az ínyem között van egy rés. Mi lehet ez? Nagyon megijedtem. Köszi a válaszokat.
Íme a válaszom a kérdésedre:
Sajnos a fogíny sorvadás következménye miatt alakult ki a problémád. Fordulj fogorvoshoz és tetessél a fogadra új fogkoronát. Sajnos ez mindenkinél elő fordul az évek alatt akinek van fog koronája. Rövid válaszként ennyi.
7-es igen, arra gondoltam ,hogy a valamikor egészséges fogra, valamilyen okból, fogkoronát kellet felhelyezni.
Arra a meg állapításodra nem tudok választ adni,hogy minden fognak van koronája,mivel nem vagyok fogorvos.
Mint nem fog orvos azt mondom,úgy gondolom, hogy nem minden fognak van koronája (pl: metsző fogak,szemfog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!