Bölcsesség fog műtét után?
Melyik fogadat vették ki? Belülről műtöttek? Bocsi a kérdésekért, de érdekesen hangzik.
Én sem rég vagyok túl a műtéten, én sajna az antibiotikumra nagyon rosszul reagáltam, szerintem az immunrendszeremet lenullázta. Megfáztam, állandóan fájt a fejem, gombás fertőzésem lett, 2 napig ment a hasam úgy, hogy normaflor-t szedtem mellette és ha még nem lett volna elég bajom, akkor egyik éjjel végigharaptam belülről a számat, a sebekből pedig 2 nap után csodálatos aftáim lettek. Piszkosul fájtak, 3 napig jártam a szájsebészetre ecseteltetni mire hajlandó volt a dokim kiszedni a varrataimat. Hajlamos vagyok az aftára, de mivel sok helyen azt olvastam higiéniás problémákból eredhet, ezért rákérdeztem a dokinál totál kétségbeesésemben, hogy mit csinálok rosszul. Azt mondta, hogy ránézésre szép tisztán van tartva a seb és a környéke, így nem gondolná, hogy emiatt, előfordul az ilyen, meglehetősen sokszor.
Ergo én azt mondanám, amíg elvagy és a fájdalomcsillapítók mellett nincsenek komoly fájdalmaid, addig aggodalomra nincs ok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!