A Fogkő leszedés az nagyon fáj?
Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 20:56
1/10 anonim válasza:
mi fájna benne? nem is nagyon érzed
2/10 anonim válasza:
én is féltem tőle, de csak rávettem magam :) igaza van az elsőnek... nem fáj egyáltalán, kicsit kellemetlen amikor az íny közelébe szedik, de tényleg csak kellemetlen érzés és nem fájdalmas :)
3/10 anonim válasza:
Ha érzékenyebb a fogad akkor nagyon hideg érzés lesz amikor az ínyhez közel jár a doki, de hát az ugye nem fáj, maximum kellemetlen. Nem szabad ennek olyan nagy feneket keríteni, mert ez egy apró de mégis fontos dolog, igazából legalább félévente illene leszedetni mindenkinek.
4/10 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt, és utána nagyon kellemes érzés volt. Ha leszedték, akkor használj naponta fogselymet, lassabban alakul ki újra fogkő a fogaidon.
6/10 A kérdező kommentje:
köszi megkönnyebűltem
2014. nov. 19. 12:18
7/10 anonim válasza:
csak nekem van szar orvosom akkor?? xd amikor nekem csinálták baromira fájt meg ömlött a vér az inyemből..bár nekem iny alatti fogkő volt..ja és ráadásul 2 napig nem birtam semmit ennyi annyira fájt mert tiszta seb volt az inyem
8/10 A kérdező kommentje:
Jajj ne ijeszgess...
2014. nov. 20. 07:06
9/10 anonim válasza:
Ne izgulj, csak enyhén érzékeny 1-2 napig a fogad hidegre, melegre, de elmúlik. Nekem csinálták egyszer SZTK-ban, utána magán fogorvos és egyiknél sem érzetem fájdalmat.
10/10 anonim válasza:
Ma már az új fajta Air-flow átfújásos módszerrel csinálják és egyáltalán nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!