Normális, hogy még mindig fáj?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam fogorvosnál, mert nagyon fájt a fogam. Kifúrták és tettek bele gyógyszeres tömést. 4 hét múlva kell visszamennem, de azt mondták, ha megfájdulna akkor azonnal. De nekem, azóta is fáj. Lüktet és nyom, fáj. Ez normális ilyenkor, hiszen csak megpiszkáltak egy fájó fogat? Most nem tudom, hogy visszamenjek-e, hogy fáj, vagy várjak pár napot, mert ez még normális és várni kell, hogy elmúljon és hasson a gyógyszer?2010. jan. 29. 08:40
1/4 anonim válasza:
"4 hét múlva kell visszamennem, de azt mondták, ha megfájdulna akkor azonnal."
Nem értelek mit csinálsz még itt...
2/4 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a rendelőt és megmondják, hogy vissza kell-e menned, vagy ez még a kezelés utóhatása.
3/4 A kérdező kommentje:
Két hónapos kisgyerekem van, nem tudok úgy ugrálni, ahogy én akarok. Azért ülök még itt és kérdezek.
Második: köszi, csak az a baj, hogy nem veszik fel a rendelőben a telefont. Ezt meg is mondták, hogy őket nem lehet hívni. :X
2010. jan. 29. 10:13
4/4 anonim válasza:
Ha lüktet is az már nem jó, gyökérkezelni kell. Amint időd engedi menj vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!