Ha van lyukas fogam lehet fogszabályzóm? Többi lent.
Figyelt kérdés
Hy
Tegnap voltam fogorvosnál és azt mondta ez az orvos h ha feltették már a fogszabályzót,akkor közben lehet kezeltetni (tömni) a fogaimat,az előző orvosom pedig azt mondta,hogy csak akkor lehet fogszabályzóm ha nincs lyukas fogam.
Most melyik az igaz?
2010. jan. 27. 16:39
1/3 anonim válasza:
Több barátnőmnek is van, mindegyiknél előbb tettek rendbe mindent és utána tették fel a fogszabályozót.
2/3 A kérdező kommentje:
Aha értem köszi,mert tudod azt mondta az utóbbi fogorvos,hogy miután már fent van a fogszabi,azután is lehet tömni stb ... csak nemtom h mi az igaz :):):)
2010. jan. 27. 16:56
3/3 anonim válasza:
nekem volt fogszabályzóm, mielőtt felrakták szépen megnézték van-e valami baja a fogaimnak s úgy rakták fel aztán egy kis idő múlva szépen gyökér kezelést kellett csinálni egyik fogamon (oldalsó metszőfog) és simán megcsinálták úgy hogy rajta volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!