Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez bölcsességfog lenne?

Ez bölcsességfog lenne?

Figyelt kérdés

Ma reggel is előjött, kb. 2-3 órahosszára, de elmúlt, majd most újra, erősebben.

Tünetek: A fél arcom el van zsibbadva, majd' szétszakad a fájdalomtól, az ínyem be van gyulladva,de azt sem tudom megmondani, hogy a fenti vagy a lenti fogsor fáj. A fülembe is felsugárzik, és most már a nyakamba is. Alig bírom kinyitni a számat, beszélni se tudok, se enni, de közben olyan..rághatnékom van. Olyan érzésem van, mintha minden fogam nyomódna jobbra (de lehet csak beképzelem, hogy nyomja a bölcsességfogam a többit).

Semmi nem látszódik, hogy jönne valamilyen fog.

Ez meddig tart, és mikor múlik el? Egyáltalán ez a bölcsességfogam?

23N

2014. okt. 25. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, az. Ha alig bírod kinyitni a szád, akkor fogorvos!
2014. okt. 25. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy bölcsesség fog lesz.

A nyomó érzés azért is lehet, mert van olyan amikor a bölcsességfog nem egyenesen, hanem oldalra nő ki, ezáltal tolja az egész fogsort jobbra/balra.Fogorvoshoz menj el amint tudsz, mert ezt beavatkozás nélkül nem úszod meg sajnos.

2014. okt. 25. 19:32
 3/3 A kérdező kommentje:
:( nagyszerű. hétfőn elmegyek akkor fogorvoshoz, bár nem tudom, hogy szájsebészetre hogy lesz időpont. Már az előbb majdnem elmúlt a fájdalom, már épp kezdtem örülni, de megint visszajött:S
2014. okt. 25. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!