Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fúráshoz inyekció vagy nem?

Fúráshoz inyekció vagy nem?

Figyelt kérdés
Az érzéstelenítő inyekció a fúrásnál is hat? a fúrás ne fáj? most tömik az felső metrszőfogaimat és azt szeretném kérdezni hogy javasoltok e érzésteleníttő inyekciót?
2010. jan. 25. 13:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

KÉRJ!!!

Nélküle ne fúrja ki mert kiugrasz a székből!

2010. jan. 25. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Én még egyszer sem ugrottam ki...Persze amikor az idegeket elkapja nem épp a legjobb érzés, de olyankor csak jól belekapaszkodtam a székem karjába..Amúgy injekció...
2010. jan. 25. 13:30
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem először érzéstelenítő injekció nélkül kezdték el fúrni de annyira fájt,hogy mégis kértem az érzéstelenítést!Szerintem a legjobb az ha kérsz!Ja és olyan is volt h. túl hamar kezdték el fúrni,nem is volt ideje hatni az injekciónak....szóval erre is figyelj :D
2010. jan. 25. 13:31
 4/15 anonim ***** válasza:

Én nem bírom elviselni szuri nélkül, érdekes

ha ideget ér, tök mindegy :(

2010. jan. 25. 13:31
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia!

PErsze, az injekció érzéstelenít a fúrásnál is, én mindig kérek, anélkül meg sem engedem, hogy benyúljon a fogorvos a számba.

De, ha magas a fájdalomküszöböd, megpróbálhatod szuri nélkül.

Én mindenképp kérnék a helyedben, mert akkor tényleg semmit nem érzel.

2010. jan. 25. 13:33
 6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. jan. 25. 13:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Nálunk olyan jóféle fogorvos van a suliban, hogy tömte a fogam, és meg sem kérdezte hogy esetleg adjon e injekciót. Én meg 13 éves fejjel nem merek semmit szólni. Hát 2 fogamat fúrta, tömte injekció nélkül, folyt a könnyem, meg már majdnem szétroppant a karfa, úgy szorítottam, ha meg meg mertem mozdulni, a fogorvos beszólt hogy "Szét lesz vágva a szád, maradj már nyugton!!". Nekem ilyen kellemes élményeim vannak, ma is érzem azt a fájdalmat ha rágondolok... Tanácsom: Mindenképp kérj szurit!
2010. jan. 25. 13:37
 8/15 Nonxi válasza:
Szerintem is kérd az injekciót! Látom, az iskolai fogorvossal nem csak nekem volt/van bajom..12 évesen 8 fogamat húzta ki-köztük egy maradandót, és kettőt tömött..mindezt egyszerre. Most 23 éves vagyok, és még mindig rettegek a fogorvosoktól.
2010. jan. 25. 13:46
 9/15 anonim ***** válasza:

az vagyok, aki nem kapott szurit. (uccsó előtti)

Ha már az iskolaorvosokról van szó, ugyanez az idegbeteg 2 hét alatt 4 fogamat húzta ki. Egyiket szó nélkül kikapta, mert már mozgott egy kicsit. Azthittem bepisilek.

2010. jan. 25. 13:51
 10/15 A kérdező kommentje:
még olvasni is rossz:/
2010. jan. 25. 13:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!