Vajon a fogszabályozás is ingyen van?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömtől hallottam, hogy neki a Semmelweis klinikán ingyen csinálták meg a fogát, és ajánlotta nekem is! Mert, hogy oktató kórház, ezért sok mindent ingyen csinálnak. Lehetséges ez a fogszabályozás területén is, felnőtt ember esetében?2010. jan. 25. 13:13
1/10 anonim válasza:
nem hiszem, de jobb ha tőlük kérdezed
2/10 Doruss válasza:
Nem hiszem... én fogszabályzós vagyok (jó mondjuk gyerek) de a legolcsóbb (!) fogszabályzó (állandó) került 50ezerbe... pedig még csak nem is maszek!!
3/10 anonim válasza:
ez nagyon nem így van.
nekem is ott csinálták az állandót, és összesen 110 ezer forint volt, anyuék sokallták, de ez van ha szép mosolyt szeretnél : )
4/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
És te felnőtt vagy már? 18 év feletti?
Mert én már sajnos igen, és ilyenkor már nem jár a tb támogatás! Milyen fogszabid van??? Annyit még nem sajnálnék rá, az még jó ár....de magándokiknál legalább 400 ezer lenne csak a feltétel!
2010. jan. 27. 10:15
5/10 anonim válasza:
szia!
15éves vagyok
és fehér szval ilyen "átlátszó" a fogszabim nagyon szertem:D és tetszik:)
6/10 anonim válasza:
ja és TB támogatással került ennyibe..:S
7/10 A kérdező kommentje:
ohhh....vajon mennyi lehet ez a tb-támogatás? mennyibe kerülhet anélkül??? Mit nem adnék, ha nekem is csak ennyit kellene fizetni érte :)
2010. jan. 27. 10:48
8/10 elika válasza:
Szia! Csak most olvastam a kérdésedet...Szintén felnőttkori fogszabályozást szeretnék( legalább a felső fogsoromra). Én sem tudok" csillagos eget" fizetni érte, ezért átérzem a problémádat! Találtál már fogorvost normális áron? A XIII. kerületben van egy doktorő, aki ad olyat számlát a fogszabályozásról, amit egészségpénztáraknál benyújthatsz.
9/10 A kérdező kommentje:
Egészségpénztár sok helyen van, de nekem olyanom nincs. Mellesleg azt is te fizeted magadnak..tehát mindegy. Jobb esetben a céged fizet az egészségpénztári tagságodba, de nálam ez a lehetőség nem áll fenn sajnos. Sőt jelenleg munkám sincs. :(
2010. márc. 10. 21:31
10/10 anonim válasza:
NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!