Nem gyógyuló szájseb - megoldás?
Figyelt kérdés
Lassan harmadik hónapja van egy repedés a szám sarkában. Alapvetően herpeszes típus vagyok, de ez szárazság miatt alakulhatott ki, már túl régóta ott van ahhoz, hogy sima herpesz legyen. Nem tud begyógyulni sehogy sem, evésnél újra és újra felhasad, akárhogy vigyázok vele. Glycoseptet használtam, az javított, de el nem mulasztotta. Pár hete koronát kapott egy fogam, készítésnél is sokat romlott. A körülötte lévő rész már szabályosan ki van keményedve. Mivel próbálkozhatnék? :(2014. okt. 24. 15:41
1/3 anonim válasza:
Ez a bélrendszer elgombásodására utall. Ha kigyógyítod a beleid, elmúlik a probléma.
2/3 anonim válasza:
Érdemes lenne elmenned orvoshoz, hogy megállapíthassa a kiváltó okokat, lehet vitaminhiány, vérszegénység, gomba, stb. azután kapsz rá megfelelő kezelést.
3/3 anonim válasza:
Nekem a Pimafucort kenőcs szokott segíteni, de ez csak receptre kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!