Szárad a szám, de nem kicsit?
Igyál sok folyadékot (tiszta vizet), nekem akkor szokott száraz lenne, ha keveset ittam. Kend be shea vajjal. (Igazival, ne olyannal amiben van az is, és mellette rengeteg felesleges és káros adalék.)
Ha főleg akkor szárad ki amikor ismeretlenekkel beszélsz, akkor lehet, hogy pszichés háttere van.
Most lehet megkövezni, de én Nivea kézkrémmel szoktam kenni a számat. A labello és egyebek csak rászáradnak, és még jobban kicserepesedik, mint amúgy. Drogériákban lehet kapni kis kék tégelyben Niveát, én ezzel szoktam. A kozmetikusomnál direkt rákérdeztem, hogy nem lesz e ettől baja a számnak, azt mondta abszolút nem, sőt... Csak nem szabad túlzásba vinni a használatát. Napi 2-3-szor egy vékony réteg igazán nem árt. Éjszakára kicsit vastagabban szoktam. Amúgy szerintem már csak azért is jó, mivel alapból kézkrém, és eszedbe sem jut lenyalni, míg az ízesített labelloktól csak beindul a nyáltermelés! :D
Kozmetikusom ajánlotta még a vajat és a mézet is. A méztől nekem nem lett jobb, a vajat meg nincs gusztusom kipróbálni, rossz emlékeim vannak vele, így maradok ennél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!