Fogszabályzó a túloldalon? {bővebben lenn}
Van (állítólag) olyan ÁLLANDÓ fogszabályzó, amit nem előre, hanem a fogak hátuljára raknak fel, így nem látszik, de én azt hallottam, hogy egyrészt nagyon drága + nem minden "fogegyenletlenségre" jó.
mi az igazság? =D mennyi egy ilyen fogszabi?
Igen, van ilyen, a legmodernebb számítógépes akármivel készül. Ha jól tudom, felső fogsorra félmillió körül van. És minden foghibára jó, tehát teljesen ugyanolyan mint a "normális", csak nem látja senki.
Ha valaki megtudja fizetni... nekem jó az esztékás :D
Kb. 2 millió, mivel egyenként gyártják le a breketteket (a kis tappancsokat)kifejezetten a te fogaidra a lenyomat alapján.
Hát, nem tudom, piszok kényelmetlen lehet. Nekem külső fogszabim van, de nekem a gyűrűn lévő kis pöcök úgy felsértette a nyelvem, hogy napokig fájt. El sem tudom képzelni, hogy mennyire vagdoshatja a nyelvet egy belső fogszabi. A másik pedig a tisztítás. A külsővel 30 perc egy alapos fogmosás, pedig ott látod a dolgokat. Na, azt sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet egy belső fogszabival fenntartani a szájhigiéniát -ami viszont piszok fontos a fogszabályozás alatt.
19.50
Állítólag sokkal kényelmesebb, mint egy külső fogszabályzó. :) Csak annyi a hátránya, hogy marha drága.
Egyénre szabott professzionális fogszabályozó kezelés
Incognito lingual készülékkel
Kezelés kezdetekor fogsoronként: 400.000 HUF
Havi részlet: 60.000 HUF
Mint említettem, félmillió forint körül van egy ilyen szerkezet egy fogsorra.
Itt bővebben olvashatsz erről az egészről. :)
Köszi mindenkinek! kicsit ugyan sokkolt :D ez q*va drága...
jó nekem a hagyományos is...:) de ha már itt tartunk, egy éjszakai mennyivel kevésbé hatékony, mint egy állandó?
Nekem az éjszakai semmit sem hatott. Én nem ajánlom.
Persze, ha nagyon minimális, alig észrevehető hiba van a fogsorodban, akkor azon tud segíteni :)
Utolsó voltam.
Egy ismerősömnek volt ilyen fogszabályzója, az egyetlen hibája az volt, hogy baromira pösze lett tőle! :) Amúgy én sem tudom elképzelni milyen lehet, nekem ennyi pénzt nem ért volna meg. 1,5 évig volt fém fogszabályzóm, de nem érzem magamat ettől kevesebbnek, és szerintem nagyon is megérte :)
Előtte volt éjszakai, amire mindig találtam valamilyen kifogást, hogy aznap éjszaka éppen miért nem használom, ebből kifolyólag ugye semmit nem használt. Akkor nem erőltették rám anyuék az állandót, és ezt nagyon is sajnálom, de szerencsére még időben, 16 évesen jöttem rá, hogy nem tetszik a fogsorom és vágjunk inkább bele! :) Lehet kicsit drágább, de amennyiben megadják a lehetőséget a választásra (sok helyen 13 év felett nem is adnak kivehetőt), én mindenképpen az állandót javasolnám, sokkal gyorsabb és látványosabb a változás, illetve ma már annyira elfogadott lett maga a készülék is, hogy soha egy cikizést sem hallottam miatta. Nem tudsz kifogásokat találni, nem felejted el berakni, szerintem sokkal jobb mint az éjszakai! :)
nekem épp egy ilyen van a számban, de csak felül van mert alul szép. Nekem 750ezer volt összesen 4 hónapja
(anyámék fizették: D)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!