Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek? Bővebben lent

Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Folyton kiszárad a szám pedig nem is nyálazom és elég folyadékot is iszok.Ha bekenem ajakírrel akkor is 2-3 óráig jó aztán újra kicserepesedik.Minden nap azzal telik el hogy 4x be kell kennem a számat és ez elég zavaró tud lenni.Az ajakírrel nincs baj helyre hozza...csak utána megint kezdődik minden előröl.
2010. jan. 23. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
De mennyi folyadékot iszol? 2 liter? Csakmert amikor én egy litert ittam nekem is ez volt a bajom, úgyhogy vissza kellett állnom a kettőre.
2010. jan. 23. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja meg ne (csak) ajakírrel kend, hanem száraz bőrre való arckrémmel, nekem az is segített.
2010. jan. 23. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát most pontosan meg nem mondom hogy mennyit iszok de 2 liter nem biztos hogy megvan...az arc krémet meg kipróbálom.
2010. jan. 23. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:

elmondom, nekem mi segített. nekem rendkívül száraz (nem vízhiányos, száraz) bőrőm van. emellett bizonyos tusfürdőkre, fogkrémekre, krémekre allergiás vagyok.

vannak fogkrémek, amelyektől kirepedezik a szám sarka (blendamed, amodent stb.). kerestem olyan márkát, amelytől nem.

ajakírek: 99%-uk csak továbbszárítja a bőrt. én a kék tégelyes nivea krémmel (nagyon zsíros) szoktam az arcbőrömet és a számat is kenni reggel és este. napközben ajakírezem. nekem eddig kétféle vált be: az egyiket ajándékba kapom, nem tudom honnan van, a másik a johnsonandjohnsontól a bebe sorozatból kizárólag a világoskék. (most vettem egy fehéret, az tragikus.)

ha elkezded niveával kezelni, az első időkben naponta 3-4 alkalommal kendd be vékonyan. ha már felpuhult, elég 2-szeri kenéssel karbantartani. (először csak egy kis tégelyt vegyél, mert elég drága, és ha nem válik be, akkor gáz.)

2010. jan. 25. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
még egy: fogmosás után mindig kend be.
2010. jan. 25. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!