Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Sensodyne vs. Elmex Sensitive?

Sensodyne vs. Elmex Sensitive?

Figyelt kérdés
Érzékeny néhány fogam, különösen hideg ételekre és italokra a szabaddá vált fognyak miatt. Érdekelne, vajon melyik fogkrém hatásosabb erre: az Elmex Sensitive vagy a Sensodyne termékcsalád. Mindkettőt hirdetik non-stop. Kíváncsi lennék, kinek melyik vált be.
2010. jan. 23. 11:51
 1/4 anonim válasza:
84%

Szerintem ez tudod milyen?

Mint h Adidas?Nike?Vagy Puma?

Vagy Sony?Samsung?Panasonic?

Szóval ezek annyira egy szinten vannak h itt már nincs különbség és embere válogatja h kinek melyik.

Szóval szerintem ezek ugyanazt tudják.És teljesen mind1 melyiket veszed mert egy kategória.

2010. jan. 23. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehangollak, nekem is érzékeny a fogam, de nekem annyira, hogy most is megfázott, pedig csak bicikliztem:S

Én kipróbáltam mindkét fogkrémet, és egyik sem hozta meg a remélt hatást. Ugyanúgy fájt a fogam tőle. Úgyhogy sajnos én tovább szenvedek vele, pedig fogdokit is megkérdeztem, ő az Elmexet ajánlotta, de nem vált be. :(

2010. jan. 23. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Én hol ezt veszem, hol azt.amelyik olcsóbb éppen, vagy akciós. Nekem mindkettő bevált az érzékeny fogaimra, ezeken kívül nem is tudok mást használni.Összetétel alapján inkább az Elmex sensitiv a szimpatikusabb, de mint írtam, az aktuális ár alapján szoktam dönteni.Ha komoly akció van, mindig többet veszek egyszerre.
2012. febr. 3. 11:03
 4/4 anonim válasza:
Nekem diastema zárás miatt szarrá csiszolták a felső fogsoromon a középső 4 fogamat( kettestől kettesig). Rettenetesen fájt utána, még a levegő vételre is mintha tűt döftek volna bele. Kaptam egy sensodyne rapid nevű termékmintát a rendelőben. Ebben van egy kalciumhoz hasonló anyag, ami lezárja a dentin csatornákat. Nem fogat kell mosni vele, hanem ujjal felvinni az érzékeny fogra, és egy percig beledörzsölni. Egy perc után megszűnt a fájdalom a hideg levegőtől. Aznap a második "kezelés" után, már tudtam hideget/meleget enni és inni. Közben ezzel is mostam a fogam. Mivel termékminta, az árát nem ismerem. Gondolom meg kell fizetni. Viszont mindenkinek akinek hasonló szinten érzékenyek a fogai fehérítés, csiszolás vagy letört fog miatt, annak csak ezt ajánlanám. Használtam ezelőtt már másik sensodyne és elmex fogkrémet is, de a hatásuk meg sem közelítette a rapidét. Ezen kívül hetek kellettek a hatáshoz, nem pedig egy perc.
2013. jan. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!