Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Felszakadt a szám széle,...

Felszakadt a szám széle, kegyetlen, valami megoldás van rá? :S

Figyelt kérdés
Felszakadt a számszéle, gyakorlatilag 1 hete varas, olyan mintha egy óriási herpesz nőtt volna a számszélére, pedig csak var, és alig tudok enni,nembírom kinyitni a szám, kegyetlenül fáj, húzódik, mindig lejön a var róla, este beleakad a párnába stb ... :S mostanába már lüktet és hihetetlenül gennyezik ... valami megoldást tudtok h gyorsabban muljon, vagy legalább enni tudjak?
2010. jan. 23. 01:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Orvos látta? Mit mondott?
2010. jan. 23. 01:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, ezt meg kell mutatni dokinak. Ha gennyes, azt jelenti,hogy elfertőződött. Ha van otthon Phlogosol oldat, kend rá higítás nélkül, egy fülpucolóval, vagy az ujjaddal. Ismételd a műveletet naponta többször. Apróbb , nem vírus okozta szájsebeknél segíteni szokott, bár, mivel a tiéd nagy és gyulladt, jobb,ha egyenesen elmész orvoshoz.
2010. jan. 23. 02:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Minnél előbb mutasd meg a dokinak!
2010. jan. 23. 07:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Máskor is előfordult már? Mert nekem elég sokszor előfordul, és valahányszor megmutattam orvosnak, mindig herpeszre való krémet írt fel, de azok nem használtak. Soha!

Nemrégiben a gyógyszertárban kaptam ezt a szert: Castellani oldat - és ettől elmúlt!

Azóta, ha mégis újra kezdődik bekenem, és nem reped tovább!

2010. jan. 23. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:
nem, ez az első!! egy kis bördarabka jött le nekem onnan, és azóta ien...kb 1-2 hete ... mostmeg gennyezik, és hasonló kinézete van mint egy herpesznek de nem az, herpeszem még sose volt... csak fáj nagyon, nehezen tudom kinyitni a szám :S kamillás krémmel kenegetem, meg tnap tettem rá betadinet, de összeragadt a genny miatt ... :S
2010. jan. 23. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!