Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Irassak fel magamnak Dalacint?

Irassak fel magamnak Dalacint?

Figyelt kérdés

Be van gyulladva a fogam, az tuti. Csak jövőhét hátfőre van időpontom. Szerencsére nem fáj egész nap. Időnként van egy elhúzódó fájdalom, meg ha hideg-meleg éri akkor eszméletlenül fáj, de az elmúlik pár percen belül. De ha hozzáérek a foghoz, érzem hogy érzékeny, lüktet.

Tehát még nem szedek fájdalomcsillapítót, de olvastam, hoy a Dalacin jó a foggyulladásra, antibiotikum tartalma révén. Én nem vagyok orvos, így nem tudom eldönteni, hogy most irassak fel magamnak ilyet? Mert nehogy az legyen, hogy elmegyek hétfőn, és azt mondja hogy menjek haza, mert addig nem tud gyökérkezelni, míg gyulladt, és felírja nekem.

2014. okt. 7. 21:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!