Letört elölről a metszőfogam mit lehet vele csinálni?
Körülbelül 1 hónapja amikor sétáltam mögöttem elkezdtek szaladni 3-am és amikor elmentek mellettem csak azt vettem észre, hogy az egyik nekem jön és a falnak lök,utána már csak azt vettem észre, hogy szemből a bal metszőfogam letört kb a felénél, de én ott nem találtam a fogam másik darabját, és amire nekem jöttek olyan hirtelen el is tűntek mind a 3-an!
amikor haza értem és megnéztem a tükörből nekem jobb oldali első fogam volt letörve kb a felénél és egy kicsit ferdén is volt letörve :S
Azóta fogorvosnál nem voltam, de most tervezem, hogy elmenjek, szerintetek mit lehet evvel csinálni, vagyis a fogorvos mit fog tudni evvel csinálni ???
Bocsánat, de 1 hónapja nézegeted a letört fogad és csak most jut eszedbe elmenni fogorvoshoz? Nekem ez fura, én azonnal rohantam volna. Na mindegy, nem ez volt a kérdés.
Valószínűleg megröntgenezi, hogy kiderüljön a gyökér ép-e. Ha igen, akkor a 99%, hogy gyökérkezelni fogja, becsiszolja, majd kapsz rá egy koronát. Koronából érdemes fémmentes verziót kérni. Ugyan ez drágább, de sokkal természetesebb hatást kelt, szinte észrevehetetlen a különbség egy cirkon korona és egy valódi fog között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!