Szájszagom van mit tudok csinálni?
gondolom eszébe jutott mint a rágó és stb barátai
talán valami gyomorprobléma ?
Én azt hittem hogy itt kérdezni lehet és válaszolnak rá.
Látom rossz helyre tettem fel ezt a kérdést is.
Csináltasd meg azt az egy lyukas fogat is. Lehet hogy előtte is kellemetlen volt a leheleted, csak nem attól.
Nézze át a fogorvos, lehet talál mást is, ami neked nem tűnt fel.
Ha a fogorvos rendbe raktad a fogaidat, és meg van a minimum napi 2x i fogmosás, és nem javul a helyzet, akkor érdemesebb lentebb is szétnézni.
Mandula, nincs e gyulladásban.
Reflux betegség, amikor a gyomor nem záródik jól. Vissza folyik/gőzölög a tartalma. Lehet hogy a gyomorsav gőz folyamatosan bontja a fogaidat.
Azzal kezdeni kell valamit. Egy kis életmódváltás, esetleg savlekötő, nagyon szépen rendbe tudja tartani.
Mindenképp a fogászaton kezdj! A lyukas fogad elveszítheted, vagy gyökér kezelni is kellhet, ha túl mélyre ér a lyuk.
Dokihoz elmenni. Amúgy megvan a mandulád? Az is tud igen kellemetlen szagokat okozni.
Amúgy nem ezen múlik a barátnős dolog, az egyetemen volt egy csoporttársam, egyszerűen nem tudtam megmaradni mellette, olyan r*hadt büdös volt a szája, de már több éve élt párkapcsolatban, és ráadásul nagyon szép volt a barátnője. Én tuti nem tudnék vele smárolni. :D De lehet, h a leányzónak is hasonló kaliberű szájszaga volt. xD
Na mindegy, lényeg, hogy a szájszag arra utal, hogy valami nincs rendben, úgyhogy menj el orvoshoz. :)
Akkor irány tovább.
Füll-orr-gégészet. Tudtommal nem kell háziorvosi beutaló, elmész, megnézegetik a torkod, lenéznek egy pici tükrös pálcával. 5 perces vizsgálat, kellemetlenség nélkül.
Ha ő se talál semmit, akkor gasztroenterológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!