Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szájszagom van mit tudok...

Szájszagom van mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Már iszonyú régóta van, jó pár éve, és nem tudom elmulasztani. Most meg már nagyon zavar, mert barátnőt szeretnék és büdös szájal ez nem hiszem ,hogy menne.Légyszi irjatok valami bevált gyogymodot,vagy hogy mitől lehet. Fogkövem nincs és csak egy lyukas fogam van,de az nagyon pici és amikor nem volt akkor is büdös volt a szám.
2010. jan. 20. 23:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%
Talán egyszer próbáld ki hogy milyen fogat mosni.
2010. jan. 20. 23:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

gondolom eszébe jutott mint a rágó és stb barátai

talán valami gyomorprobléma ?

2010. jan. 20. 23:15
 3/14 A kérdező kommentje:

Én azt hittem hogy itt kérdezni lehet és válaszolnak rá.

Látom rossz helyre tettem fel ezt a kérdést is.

2010. jan. 20. 23:15
 4/14 A kérdező kommentje:
gyomorbajom sincsen, makk egészséges vagyok.
2010. jan. 20. 23:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Csináltasd meg azt az egy lyukas fogat is. Lehet hogy előtte is kellemetlen volt a leheleted, csak nem attól.

Nézze át a fogorvos, lehet talál mást is, ami neked nem tűnt fel.

Ha a fogorvos rendbe raktad a fogaidat, és meg van a minimum napi 2x i fogmosás, és nem javul a helyzet, akkor érdemesebb lentebb is szétnézni.

Mandula, nincs e gyulladásban.

Reflux betegség, amikor a gyomor nem záródik jól. Vissza folyik/gőzölög a tartalma. Lehet hogy a gyomorsav gőz folyamatosan bontja a fogaidat.

Azzal kezdeni kell valamit. Egy kis életmódváltás, esetleg savlekötő, nagyon szépen rendbe tudja tartani.

Mindenképp a fogászaton kezdj! A lyukas fogad elveszítheted, vagy gyökér kezelni is kellhet, ha túl mélyre ér a lyuk.

2010. jan. 20. 23:22
 6/14 A kérdező kommentje:
A nyelvemen van sárgás-fehéres lepedék de csak a nyelvem hátulján, azt fogmosáskor mindíg lemosom de viszajön, egyébként van hogy nincs pár oráig szag és utána megint.:(
2010. jan. 20. 23:22
 7/14 anonim ***** válasza:
A szájszag oka általában a rossz fog vagy a száj nyálkahártyáján lévő lepedék, ritkább esetben az hogy a vastagbélből visszaszívódó méreganyagok a tüdőn keresztül választódnak ki. Szóval ezeken lehet elindulni. Keress rá hogy milyen szájhigiéniai megoldások vannak esetleg keress fel egy képzett szájhigiénikust. Ha a harmadik lehetőség az oka akkor ajánlom a kolon hidroterápiát. Remélem tudtam segíteni.:)
2010. jan. 20. 23:23
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

Dokihoz elmenni. Amúgy megvan a mandulád? Az is tud igen kellemetlen szagokat okozni.

Amúgy nem ezen múlik a barátnős dolog, az egyetemen volt egy csoporttársam, egyszerűen nem tudtam megmaradni mellette, olyan r*hadt büdös volt a szája, de már több éve élt párkapcsolatban, és ráadásul nagyon szép volt a barátnője. Én tuti nem tudnék vele smárolni. :D De lehet, h a leányzónak is hasonló kaliberű szájszaga volt. xD

Na mindegy, lényeg, hogy a szájszag arra utal, hogy valami nincs rendben, úgyhogy menj el orvoshoz. :)

2010. jan. 20. 23:25
 9/14 A kérdező kommentje:
A fogorvosomal rendszeresen egyeztetek és azt mondta hogy nem kell betömni azt a kicsit mert nem i anyira lyuk inkább csak a barázdákan megtelepedett valami, de a fogorvos azt mondta hogy ettől nem lehet.
2010. jan. 20. 23:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor irány tovább.

Füll-orr-gégészet. Tudtommal nem kell háziorvosi beutaló, elmész, megnézegetik a torkod, lenéznek egy pici tükrös pálcával. 5 perces vizsgálat, kellemetlenség nélkül.

Ha ő se talál semmit, akkor gasztroenterológia.

2010. jan. 20. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!