Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire feltűnő, ha valakinek...

Mennyire feltűnő, ha valakinek korona van a fogain?

Figyelt kérdés

Sajnos kornát kell rakatnom a fogaimra, aggódom, hogy nagyon látszódni fog, mindneki észre fogja venni:(

Vagy nem látszódik annyira?

Ha linkelnétek képet, nagyon örülnék neki:)

2010. jan. 20. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a hollywoodi színészek fogait. Na, egy jó korona épp ennyire látszik. :-)
2010. jan. 20. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem látszik. Nekem több porcelánkoronám van,ugyanolyan formáju,színű,mint a többi fogam. Csak fogorvos tudja megállapítani,hogy az korona. És ha jól meg van csinálva ugyanugy tudsz vele beszélni,meg enni mint az eredetivel.
2010. jan. 20. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ne aggódj a korona miatt! Gondolj arra, anélkül sokkal csúnyább lenne a fogad, vagy a fogad helye. Szebb egy szép pótlás, mint egy ne adj isten rohadó fog. És igényesebb! Tehát ha esetleg feltűnne valakinek,akkor sem lényeg, nincs okod szégyenkezni! (Amúgy szerintem nem feltűnő)
2010. jan. 20. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A mai fogtechnikávla már senki meg nem mondja,hogy igazi e a fogad.Sőt tovább megyek,nemhogy egy korona nem tűnik műnek,hanem egy komplett vagy részleges protézis sem..Amugy ha jol tudom magyarország amugyis jó helyen van a "fogtechnikai" rnaglistán,europán belül
2010. jan. 20. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Kivéve, ha hollywoodi színész vagy, mert azokról 2 km-ről lerí, hogy nem igazi a foguk és legalább 40 van a szájukban.

2010. jan. 20. 22:15
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a biztató szavakat:)aranyosak vagytok:)
2010. jan. 21. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!