Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fehérvári úti sztk-ban melyik...

Fehérvári úti sztk-ban melyik fogorvost ajánljátok?

Figyelt kérdés
Gyökérkezelni kéne az egyik fogamat,még előző orvosom mondta. Most gyulladásban van,nem is kicsit,olyan orvost szeretnék aki jól dolgozik.

2014. szept. 21. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Ott? SENKIT.

Állítólag van egy Mihály keresztnevű orvos (nem emlékszem a vezetéknevére), aki egyesek szerint jó doki, de nekem ő se tudott mit kezdeni egy szimplán letört fogammal. Persze ha sok pénzt viszel magaddal, valószínűleg hirtelen jó orvos lesz bármelyikük. Ez az SZTK nagy részére igaz. :D De ennyiből már magánorvoshoz is mehetsz...

2014. szept. 24. 16:04
 2/9 A kérdező kommentje:

hát ez tökjó :D

magándokira nincs sajnos pénzem,de fáj a fogam és kéne az a gyökérkezelés. nem tudsz ajánlani olyat ? :)

2014. szept. 25. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha jó csaj vagy, akkor dr. Koncz József kedves lesz veled, de amúgy is jó fej fickó. Nem tudom, melyik fogadról van szó, ha viszonylag egyszerű kezelésről beszélünk (rágófog), azt jól megcsinálja, viszont az általa tömött frontális fogam miatt egy hete nem tudok inni. (És ez így is marad, mert biztos nem engedek többet senkit első foghoz nyúlni.) Szóval ilyen speciálisabb dolgokkal nem mennék oda többet, az tuti, max. rágófoggal.

Egyszer láttam egy nénit 90 ezer forinttal a kezében bemenni, de nekem sosem említette, hogy kérne pénzt, csak hát a fogam...

2014. szept. 25. 13:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha gyulladt, akkor először antibiotikum
2014. okt. 29. 03:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen magán doki -

Pl. MóriczDent -

2014. okt. 29. 03:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy Móricz Dental -
2014. okt. 29. 03:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltam életem fogorvosát. Dr. Birtalan Szilárdot. Kerületi sztk-hoz tartozik,csak a menyecske utcában dolgozik. Ő egy Isten..komolyan mondom :))
2014. nov. 25. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
TB-s?
2014. nov. 26. 11:19
 9/9 A kérdező kommentje:
igen
2014. nov. 26. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!