Fehérvári úti sztk-ban melyik fogorvost ajánljátok?
Ott? SENKIT.
Állítólag van egy Mihály keresztnevű orvos (nem emlékszem a vezetéknevére), aki egyesek szerint jó doki, de nekem ő se tudott mit kezdeni egy szimplán letört fogammal. Persze ha sok pénzt viszel magaddal, valószínűleg hirtelen jó orvos lesz bármelyikük. Ez az SZTK nagy részére igaz. :D De ennyiből már magánorvoshoz is mehetsz...
hát ez tökjó :D
magándokira nincs sajnos pénzem,de fáj a fogam és kéne az a gyökérkezelés. nem tudsz ajánlani olyat ? :)
Ha jó csaj vagy, akkor dr. Koncz József kedves lesz veled, de amúgy is jó fej fickó. Nem tudom, melyik fogadról van szó, ha viszonylag egyszerű kezelésről beszélünk (rágófog), azt jól megcsinálja, viszont az általa tömött frontális fogam miatt egy hete nem tudok inni. (És ez így is marad, mert biztos nem engedek többet senkit első foghoz nyúlni.) Szóval ilyen speciálisabb dolgokkal nem mennék oda többet, az tuti, max. rágófoggal.
Egyszer láttam egy nénit 90 ezer forinttal a kezében bemenni, de nekem sosem említette, hogy kérne pénzt, csak hát a fogam...
Mindenképpen magán doki -
Pl. MóriczDent -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!