Ez normalis, hogyan szedjem ezt a gyogyszert? Sos!
Sziasztok.
Bal also hetes fogam levan torve ket hete leszedtek a fogkoveim elso lepeskent mert elhataroztam rendbe tetetem a fogaim egy maszek dokinal. Az orvosom azt mondja az emlitett fogamat es meg van egy par azt nem kihuzni megtudja csinalni. Sztkban sokat akartak kihuzni(panorama rtg nelkul) ezert mentem maszekhoz. Nos az emlitett fogam harom napja faj. Akihez jarok doktor munka miatt nemtudtam elmenni es nem is rendelt igy ajanlottak egy masik doktort cegen belul. Este el is mentem hozza, csinalt egy panorama rtgt 4ezerert. Majd kijelentette a fajo fogamat o csak kihuzni hajlando es nem ert egyet a masik doktorral. Es dontsem el most kihuzza es onnantol fogva hozza jarok vagy nem csinal semmit es maradok a masik dokinal. Hat ha mar fizettem ennyi penzt es elvileg mentheto a fog kerdeztem nincs e harmadik lehetoseg hogy gyogyszeres kezeles es eldontom hetfoig mi legyen. Irt fel dalacin 300at 4*1 naponta es cataflam 2-3*1 naponta. Este elkezdtem szedni.
Ejszaka semmit nem aludtam munka elott szentkiralyi utcaba elmentem ugyeletre. Gyokerkezeltek ketszer kioblitette es nyitva hagyta a lukat. Azt mondta fajhat meg a fog ettol meg szedjem tovabb a gyogyszereket. A bajom az hogy kijott az erzestelenito es faj ugyanugy. Kicsit jobb a fogam de luktet es ha megkocogtatom vagy nyomom faj meg. A kerdeseim:
-Normalis meg ez a fajdalom? Lenyegeben gondolom bevan gyulladva a fogam attol meg nagyon es ezert faj, a gyogyszert is ezert kell szednem tovabb.
-napi 4*1 gyogyszert hany orankent szedjem? 6 es ejszaka is keljek fel vagy surubben?
-Melyik doktornak higyjek? Esetleg tudtok ajanlani egy normalis, turelmes doktort aki nem arra megy hogy lehuzzon penzzel? De azert amit menteni lehet azt menti is?
-Rettegek a foghuzastol betegesen szerintem sajnos nagyon felek tole. A gondolattol is rosszul leszek hogy beletorik, nem all el a verzes, szajsebeszetre at kell menjek, atszakad a csontnal stb.
Koszonom elore is a segitseget nektek, es bocsanat az ekezet nelkuli irasert!
Attila
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!