Ez valami fogíny betegség lehet? (lent) Nagyon félek, hogy komoly.
Két nappal ezelőtt kezdett fájni a fogínyem közvetlenül az alsóajkam mögött (szúró fájdalom egy bizonyos ponton). Néztem is, mi lehet az, de nem láttam semmit, és őszintén szólva nem is foglalkoztam vele, mert vírusos torokgyulladásom volt és van, és csupa seb a szám belülről (ez mindig így van, ha ilyen betegségem van, nem ez a gond). Még tegnap sem foglalkoztam vele, pedig akkor egy kicsit jobban fájt... Mára pedig az egész mindenség az alsó ajkait mögött. Néztem azt is, de szerintem nem az, ami fáj.
A fogak alatt az ínyem fehéresebb, az egész pedig pirosabb. Nem tűnik olyan egészségesnek, mint a fölső fogaimnál, eleve úgy néz ki, mintha elfogyna.
Mitől lehet ez? Rosszul mostam volna fogat (elektromos), és fokozatosan leszedtem volna azt is, amit nem kellett volna...?
De még így sem vagyok benne biztos, hogy pontosan ott mi fáj, mert ha megérintem az ínyemet ott, nem fáj, esetleg egy nagyon kicsit lett érzékenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!