Mozognak a csontfogaim, normális?
Figyelt kérdés
Régebben is volt nálam hogy általában az első fogaim,lent és fönt is,mozognak.Nem félek hogy kiesik,mert a mozgást csak úgy lehet érzékelni ha nekinyomom az egyik ujjam és a a többi fogammal nyomogatom(szóval a mozgás kb 0,5 mm-es).Általában akkor szokott lenni amikor nem használom nagyon a fogaimat,nem eszek,és amikor kb úgy 4 óra nem evés után hirtelen ráharapok valami keményebb ételre akkor érzem hogy érzékenyebbek.15/F vega2014. szept. 13. 00:00
1/3 anonim válasza:
ínysorvadásod van. az okoz mozgó fogakat. szedj vitamint, de ha egyszer elindul semmivel nem tudod megállítani
2/3 A kérdező kommentje:
Ínysorvadás?Olvastam pár hasonló kérdést és azt válaszoták hogy normális
2014. szept. 13. 00:43
3/3 A kérdező kommentje:
Ha ez valamit számít akkor beteg vagyok,megfáztam meg asztma
2014. szept. 13. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!