Ma megyek fogászatra húzatni . Fog fájni?
Figyelt kérdés
Rá van nőve a hús a fogamra és a szélei a fogamnak levannak töredezve ,nagyon csonka a fogam.Lent van a problémás fog,jobb felől az utolsó.Lehet hogy felfogják vágni? A foghúzás fog fájni?:S Kicsit parázok,most húznak először:) 13/L2014. szept. 11. 10:36
1/11 anonim válasza:
Az nem téma, attól még ki kell jönnie.
Fájni meg nem fog, mert kapsz érzéstelenítőt, amit vagy szintén nem fogsz érezni vagy max egy pillanatra érezni fog egy szúnyogcsípést.
2/11 anonim válasza:
nem tudom neked hogy lesz, de nekem fájt. azon kívül hogy összeroppantotta az amugy is darabokban lévő fogam, igy hetek mulva is fogszilànkok jöttek ki az inyemböl ahol kihuzta.oke az enyém egy barbár bunkó volt.(szent kiràlyi)
3/11 A kérdező kommentje:
Húú,hát reménykedek benne hogy nem fog fájni :) Köszönöm szépen a válaszokat! De attól még jöhetnek kommentok,tapasztalatok,tanácsok. És valaki tudja hogy mit szabad illetve mit nem szabad enni? Ha esetleg délután fog fájni a fogam helye,akkor vehetek be aspirint?
2014. szept. 11. 10:56
4/11 Trafó1 válasza:
Fog fájni és nem ehetsz egy jó darabig amit tarts be különben a falat fogod kaparni, ja és legyen otthon fájdalomcsillapítód későbbre.
6/11 anonim válasza:
Az első napokban kell nagyon vigyázni, hogy ne menjen beel a sebbe mindenféle étel - Magvas kajákat ne egyél
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor beszerzek fájdalomcsillapítót :)) Köszönöm a válaszokat és nincs röntgen felvétel róla!:)
2014. szept. 11. 13:03
8/11 A kérdező kommentje:
egy óra múlva indulok..most nagyon kezdtem parázni és izgulni, majd ha esetleg valaki kíváncsi megírom a tapasztalatomat!:) és köszönöm mégegyszer a válaszokat
2014. szept. 11. 13:24
9/11 A kérdező kommentje:
na túl vagyok rajta,hála égnek!
2014. szept. 11. 15:37
10/11 szamo77db válasza:
Gyökérfogóval szokták az ilyen fogakat kihúzni, teljes érzéstelenítésben. Örülök, hogy túl vagy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!