Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül a fehér tömés...

Mennyibe kerül a fehér tömés a fogorvosnál? Rágófog.

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 17:08
 1/10 A kérdező kommentje:
Körzeti fogorvosnál.
2010. jan. 18. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Körzetisnél nulla.

Maszeknál 7000, én egyszer tömettem körzetissel de úgy elb@szta, hogy rosszabb lett, mint volt.

Nekem ez a véleményem.

2010. jan. 18. 19:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Évek óta ehez a dokinőhőz járunk és mindig fizettünk.De mások mondták,hogy máshol ezért nem fizettek.Mi meg annyit,mint egy maszek rendelőben.De van magánredelője is.Egyébként sokan dicsérik.
2010. jan. 18. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Körzetisként is elkéri a pénzt,meg a magánrendelésen is??Jó üzleti érzéke van..:DPersze ha nem az Ő körzetébe tartozol akkor megértem,hogy kell fizetni!
2010. jan. 18. 22:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Az ővébe tartozom.
2010. jan. 18. 22:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem...,elvileg nem kéne,sőt nálam gyakorlatilag se kell!!Sztem kérdezz rá,hogy miért is kell fizetni..
2010. jan. 18. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a fogorvosod átver. Ha az a körzeti rendelője és nem a magán és körzetileg hozzá tartozol, nem kérhet pénzt, ugyanis arra találták ki a TB-t!

Én most fél éve járok folyamatosan fogorvoshoz tömetni. Fehérrel töm és nem kell fizetni.

2010. jan. 22. 13:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Voltam nála kedden,és azt mondta fizetni kell a fehértömésért,de amalgánt ajánlott hátra,mert nagy a felület és nem lenne tartós a fehértömés.Ez szép.Mások is mondják,hogy nem fizettek.
2010. jan. 22. 16:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem csak átber,de még rosszat is akar..,az amalgán nehézfém..,azt nézd meg ha betesz egy ilyen tömést mennyi nyavajád fog előjönni!Ez a doktornő még a múltszázadban él vagy mi??Amalgán....
2010. jan. 22. 20:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Amalgám tömést soha, soha, soha! Még ha hátul is van, akkor is látszik, undorító, nekem szó szerint megette a fogam felét :S

Egyébként a fehér tömésért nálunk is fizetni kell. Bár én már nem járok oda, mert tönkretette a fogaimat az összevissza töméseivel...

2010. febr. 1. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!