Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Olyanok tapasztalataira...

Olyanok tapasztalataira lennék kivancsi, akiknél a rendeloi fogfehérités NEM volt hatasos?

Figyelt kérdés

Leirnatok a tapasztalatokat, miért nem sikerult, mennyi valtozas volt a fehérités utani fogakon, nem lettek -e nagyon érzékenyek a fogak stb

Gondolkodom a fofgfehéritésen, de nagyon hezitalok, mi van, ha pl semmit nem valtoztatna a fogaimon

koszonom!

2010. jan. 18. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyrészt a fehérités a meszet olja ki a fogakból, tehát sokat árt nekik.

Másrészt csak az eredeti fogakra hat, ha tömött, behúzott, illetve korona/hid van, az máshogy reagál - magyarul adott esetben elég tarka lesz a fogsorod.

2010. jan. 18. 12:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, ezzel tisztaban vagyok :)

(Nem mész, hanem kalcium-foszfat alkotja a zomancot :))

Tudom, hogy a potlasokat nem fehériti, de nincs is potlasom, sem tomésem :)

Azért hezitalok nagyon, mert amiota az eszem tudom, mindig sargasabb, elefantcsont szinu fogaim voltak ( valoszinu a vékony zomanc az oka igy atut a dentin szine), és épp emiatt félek, hogy elmennék egy dokihoz, aki azt mondja, "ooo, dehogynem lehet ezeket fehériteni", kifizetek neki 50-60 ezret és kisétalok ugyanolyan sarga fogakkal mint elotte :S

miatt lenne jo par vélemény olyanoktol, akik atestek mar ezen :)

2010. jan. 18. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Az elsö vagyok: igazad van, nem pontosan fogalmaztam, de a legtöbben csak akkor értik meg, ha meszet ir valaki...
2010. jan. 19. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!