Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért képződött fehér lepedék...

Miért képződött fehér lepedék a nyelvemen, miután beleharaptam a barátom fejébe?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 18:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%

Miért haraptgálod a baráod fejét!

Tudom nem ide tartozik de se játékból direkt meg véggkép nem kellemese!Hagyd abba mert elhagy majd senki se szereti a kutyákat vagy a hörcsögöket etetni saját magával!

de amugy nyugi nem amiatt esetleg fogkrém vagy beteg vagy megfázás

2010. jan. 17. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
azok serkék,tod a tetü kölkei...biztos elszaporodott a fejibe,öbliccsed naponta 3x a nyelvedet tetüirtóval te szerencsétlen -.- "
2010. jan. 17. 18:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Játszottunk, lefogott és csak a fejébe haraptam, és nem úgy mint egy állat, hanem csak picit. A második válaszolónak: biztos egy idióta, béna kis alak vagy, akit napjában háromszor vertek el az iskolában, és most így próbálod kompenzálni, hogy az élet így kicseszett veled!
2010. jan. 17. 18:34
 4/13 anonim ***** válasza:
33%

olvasd el a kérdésedet,és rájössz (HA rájössz) hogy az idióta TE vagy!

VAGY!!: nézd át a fejét mi a franc lehet benne amitől fehér lepedék lett a nyelveden.. -.-"

2010. jan. 17. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Fehér lepedék ettől nem képződhet a nyelveden,hogy beleharapsz a fejébe v. bárhova. Inkább valami egy probléma miatt lehet lepedék a nyelveden de emiat tuti nem.. Egyébként meg használj olyan fogkefét aminek a hátulján van nyelvtisztitó és azzal sikáld a nyelved én is használom és tényleg hatásos a lepedékre pedig én max. a szendvicsbe harapok:))
2010. jan. 18. 12:12
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Biztosan a korpa, másra nem tudok gondolni.
2010. jan. 20. 01:50
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Rászáradt agyvelő? Mmm...
2010. jan. 20. 03:38
 8/13 anonim válasza:

Egy nagyon fontos kérdés...

Biztos vagy benne, hogy a "lepedék" a barátod FEJÉRŐL származó anyag miatt került a nyelvedre?

Nem akarok gonosz lenni, de honnan tudod biztosra, hogy amiatt van? Gondolkozz el rajta, és idézd fel az emlékeidet - ha vannak - arról a délutánról, nem csináltatok-e valami mást is. Tudod, rengeteg fehér anyag van a világon, és én most csak egyet említettem. Egyébként se kell rögtön a legrosszabbra gondolni.

Pápá

2010. jan. 20. 15:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor fogatmosol, a kefe sörtéivel a nyelvedet is meg kell dörzsölni, mivel köztudott tény, hogy a nyelven több a lepedék, és minden féle baci mint a fogakon. Próbáld ki!
2010. jan. 21. 10:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

zombi evagy ? :D ne edd már meg a barátod baszod :D

am talán a barátod korpás XDXD

2010. jan. 22. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!